Siirry pääsisältöön

Me ei mainita Pirjoo

Haastattelija: Rakkaat kuulijat, tällä kertaa meillä on vieraita taas kaksin kappalein, eli Café Letutuksen perustaja mummoineen! Tervetuloa molemmille!

Café Letutuksen perustaja: Kiitos! Ihanaa, kun kutsuit <3

Mummo: *istuu kottikärryssä* Mikä päivä nyt on? Minkä takia minä olen täällä? 

Haastattelija: Sinä, Mummoseni, olet kuulemma tärkeä osa Café Letutuksen historiaa ja brändiä.

Mummo: Onko siat ruokittu? Pirjolle pitää pullo lämmittää. Minulla on uudet nailonit. Ei kai unohtanut Marjatta faksia yöksi päälle? Palaa koko konttori.

Café Letutuksen perustaja: Eli meillä on tää perheprojekti Café Letutus, jossa me jaetaan meidän ihanien asiakkaiden kanssa intohimo lettuja kohtaan. Joka päivä tän Irmeli-mummon kanssa yhteyttä pidetään. Koska mummo on meidät opettanut ja ihan sillä samalla mummon salaisella reseptillä ne letut yhä paistetaan. Nam-nam.

Mummo: Pirjo, älä jauha paskaa. Sinusta ei tule koskaan mitään.

Café Letutuksen perustaja: *kuiskaa* Hiljaa, me sovittiin. Ja Pirjo on mun äiti ja siitä ämmästä ei puhuta. 

Haastattelija: Ja siis teillä Café Letutuksessa noudatetaan niitä suvun vanhoja perinteitä. Valuraudat on pikantisti pikkaisen ruosteessa, mutta eihän se tahtia haittaa, kun hyväntuulinen palvelu on teidän tavaramerkki.

Café Letutuksen perustaja: Juuri näin. Meillä sitä rakkautta riittää omalle porukalle ja ylikin jää, ihan joka päivä sanotaan toisillemme mummon ja äidin kanssa, että "kiitos kun olet".

Mummo: *röyhtäisee* Sinä olet Pirjo äpärä ja niin on pentusikin. Lapsi kainalossa ei ole kotiin tulemista. 

Haastattelija: *kovemmalla äänellä* Asiakkaat rakastaa teidän kahdenkymmenenkolmen euron lettuannosta, ja siihenhän tulee päälle liikennemelu päätien varrella, kuivakukat Flying Tigerin vintagemaljakoissa ja hiukkasen puutteellinen elintarvikehygienian omavalvonta. 

Café Letutuksen perustaja: Mummo on vanhaa karjalaista leipurisukua, ja ei mikään ihme, että se maistuu lopputuloksessa. Kun todella rakastaa sitä, mitä tekee, niin kyllähän ne asiakkaat sen huomaa!

Mummo: Keuruulla olen syntynyt ja Iltaruskon kolmososaston teeveehuoneessa kuolen. Toivottavasti pian. 

Café Letutuksen perustaja: *sihisee mikrofonin ohi* Halusitko sä tän vapaapäivän kaupungilla? Yks puhelu ja tulee Iltiksestä noutaja. Voikin olla taas Karim päivävuorossa muuten.

Mummo: Minä en kyllä sitä neek- *kottikärry kaatuu*

Haastattelija: No mutta, kiitos teille kummallekin, kun pääsitte ohjelmaamme "Erotu kilpailijoista brändityöllä"!

Café Letutuksen perustaja: Kiitos ihana <3! Hymyile mummo, nyt otetaan kuva.

Mummo: Ihmeellinen kampaus tuolla toimittajapojalla, vai tyttökö se on?

Kommentit