Siirry pääsisältöön

Suden hetki

Haastattelija: Rakkaat kuulijat, tänään meillä on studiossa julkkiksia: ne kaksi sutta, jotka taistelevat meidän jokaisen sielussa. Toinen teistä on pehmoinen hamsteri, joka tahtoo kaikkia kivoja ja tarpeellisia juttuja varmuuden vuoksi monen kokoisena ja tuoksuisena kolmessa koossa ja neljässä värissä, olenko oikeassa? 

Hamsteri: Tai ehkä viidessä, mutta olisi vulgaaria laskea niin moneen. Hieno nainen ei kerro. 

Haastattelija: Toinen on sitkas, ankea kojootti, joka vittuilee nummella, tai jollain preerialla, en minä tiedä. 

Kojootti: Mitään et ansaitse, kyllä pitäisi pärjätä vähemmällä, sinulla on yksi olkalaukku, ja useammasta samanmerkkisestä olisi vain harmia. Tämmöiset määrät säilytystilaa tällä neliöhinnalla? Montako olkaa sinulla muka on?

Haastattelija: Tervetuloa nyt molemmille oikein kovasti! Kerro Hamsteri mitä sinulle kuuluu.

Hamsteri: Pääsin taas töiden kautta leikkimään valokuvamallia "asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämään erikoissairaanhoidon verkkopalveluun"! Ääk! Jännää! Iik! Vannon, etten ole vielä käynyt rämppäämässä F5-nappia ja odottamassa että mun hattu- ja turbaanikuvia ilmestyy sinne.

Kojootti: Oli kuulemma ollut vaikeaa löytää malleja. Ilmaisia siis. Jännä.

Hamsteri: Hys nyt. 

Haastattelija: Kojootti, mitä sinulla on mielen päällä? Ajatteletko taas turhuuksien turhuutta?

Kojootti: No on tänään kyllä mielessä käynyt, mitä kaikkea ilman pitäisi pärjätä. Piilolinssit. Jos sun olisi tarkoitus saada kulkea tuolla ilman huuruisia monitehoja, sulle olisi luotu valmiiksi hyvä näkö. Verensokerin nostaminen. Tulee liian hyvä mieli. Voi olla ettet tajua, miten vitun idiootti olet. 

Haastattelija: Syömisen, nukkumisen ja hengittämisen lopettaminen on ollut listalla, kiitos vain. Turha pitkittää väistämätöntä.

Kojootti: Meikki. Ennen pitkää ihmiset saa tietää miltä sun naama näyttää. Ei varmaan kannata aiheuttaa ihan hirveetä pettymystä, eihän. Sarjakuvakritiikkien kirjoittaminen, se on epäilyttävän mukavaa. Peseytyminen. Sängystä nouseminen.

Hamsteri: Murrrrrr!

Kojootti: Hau hau! Rrrrrrrrr! 

Haastattelija: Hetkinen, minähän tunnen teidät. Ette te mitään susia ole. Te olette shiba inuja niistä meemikuvista. Ja kohta te otatte pesäpallomailan ja mätkitte sillä toisianne, minä tiedän nämä jutut.

Kojootti: Bonk!

Hamsteri: Bonk!

Kojootti: Bonk!

Hamsteri: Bonk!

Haastattelija: Noh! NOH!! Alas! Ei mätki! Kiitos molemmille osallistumisesta ohjelmaamme "Se jota ruokit"! Menkää siitä!

Mutta kumpi on kumpi?

Kommentit