Siirry pääsisältöön

Alien vs. Predator

Haastattelija: Rakkaat kuulijat, tänään usutamme toistensa kimppuun kaksi ihmiskunnan vihollista! Tasaväkiset tappelupukarit! Godzillan ja King Kongin, joille psykoterapeutit maksavat osinkoa! Tervetuloaaaaa.... Vastavalmistunut kosmetologi!

Vastavalmistunut kosmetologi: Kiitos! Otatko sitä paitaa ihan pois!

Haastattelija: Sekäääää... Keskihintainen kauppakeskuskampaaja, jolla on aikoja vapaana heti!

Keskihintainen kauppakeskuskampaaja, jolla on aikoja vapaana heti: Kiitos! Toin omat kahdensadantuhannen luksin valonheittimet mukana.

H: Oikeastaan tämä porvarillinen hämärä pukee minua parem- jaahas. No menköön.

VK: Voi että. Sun iho on ihan tukossa. Voi voi. Muistatko juoda vettä yhdeksänsataa litraa päivässä? 

KKJOAVH: *Hankaa muovikampaa polyesteriviittaan* Siis kuule millä sä niinku peset näitä sun hiuksia? *Hankaa ukkospilveä kissaan* Hirveen sähköiset. *Hankaa suolaa haavoihin* Menee takkuun tämmöset. 

VK: Ootko koskaan meidän tuotteilla puhdistanut tätä sun naaman kolmikymmenvuotista sotaa?  

H: Kerrotteko kuulijoille, että millaisia tunteita teillä herää, kun näin ihan kohtaatte toisenne silmästä silmään tässä tilanteessa!

KKJOAVH: En ainakaan otsatukkaa sulle suosittele. Tosi erikoinen pyörre tässä. Katson siihen, ja se katsoo takaisin. 

VK: Sun pitää puh-dis-taa sitä aamuin illoin. Kyllä näillä meidän tuotteilla paranee kaikki. Mikset sinä edes yritä?

KKJOAVH: Tää sun toissavuotinen värihän kuule on alkanut vihertää. Millä sä oikein olet tätä itse mennyt värjäilemään? Kyllä omaan hyvinvointiin pitää panostaa rahallisesti. Miksi te ette koskaan opi?

VK: Laitetaan näille sun rumille aknearville tää rikkihappokuorinta, tää on hyvin siedetty, kevyttä kihelmöintiä voi tuntua itsetunnossa. Tolle muulle naamalle ei kyllä ehdi mitään tehdä. Voi voi.

H: Tuota, älä kiitos nyt koske. Millaisia...

KKJOAVH: Sun hiukset on liian terveet. Miksi sä käytät kasvivärejä, kun näistä hiuksista tulee tämmöiset ihan kuin lapsen hiukset? Onko siinä joku ideologia? 

VK: Ja pysytkö ihan siinä makuulla vielä ja rentoutellaan. Höylätään nää kurkunpääviipaleet silmille.

KKJOAVH: Joo kuule ei näille pituuksille voi oikein mitään tehdä. Eikö olisi kiva näyttää joskus ihan hyvältäkin? Kääntyy poikien päät. Johonkin suuntaan.

H: Niin tarkoitus oli, että te puhuisitte keskenänne! Ja kuuntelisitte joskus! 

VK: Muistat nyt ettei ihoon saa yhtään koskea, paitsi että puhdistat, kuorit, kosteutat ja laitat tehoseerumia pyörivin liikkein kertakäyttömuovilla ennen jokaista ateriaa. Äläkä syö enää mitään kun tuolla lailla reagoi.

KKJOAVH: Ei meikäläinenkään ihmeisiin pysty kuule. Sullahan on kuule hiuspohjan ongelmia. Laitetaanko kiharat.

H: Kii... kiitos, että pääsitte ohjelmaamme "Metroasemalla joku sanoi mäyräkoiralle "hieno tyttö", ja minä suljin silmäni ja kuvittelin hänen puhuvan minulle"!

Kommentit