Siirry pääsisältöön

Jolo

Vihaan panttivangiksi joutumista. Liian pitkään jatkuvaa small talkia. Bussipysäkillä seisomista ison tien laidassa. Tylsiä kyläpaikkoja joista ei pääse helposti pois. 

Kärsivällisyyteni on hyvin lyhyt joka ilta harjatessani Kukkasen hampaita. Seison vaaleansinivioletti pikkulintukuvioinen harja kädessä ja kumarrun jo valmiiksi (hiukan kiertyneessä asennossa), taivaanrannassa häämöttävät jo oman ajan valot, ja lapsi matelee toisesta huoneesta hitaaaaaaaasti kuin korostaakseen tekemäänsä palvelusta. Melkein joka ilta ärähdän jotain aikani tuhlaamisesta. Minulla on omatkin iltapuuhat tässä tehtävänä! Juokse, villi lapsi!! Apua, minua pidetään vankina tässä kylppärissä, enkä voi tehdä mitään näiden hirveiden neljän sekunnin aikana!!!

Yleisesti ottaenhan minä vihaan häitä, noita loputtoman pitkiä ja leveitä näytelmiä, joissa sotketaan yksityinen julkiseen, sukulaistädit suvunjatkamiseen ja Pommacia parhaaseen mekkoon. Erityisesti vihaan niitä silloin, kun en voi lähteä hemmettiin itsenäisesti ja just kun haluan. Kerran kaverin häät pidettiin metroaseman vieressä ja menin sinne yksin, se oli kunnollista. 

Nyt suvussa on tiedossa kahdet. Googlasin sitten veljeni hääpaikan. Pääseehän sinne, ja etenkin pois, helposti julkisilla? "Merikappeli Kirkkonummi julkinen liikenne".

Google vastasi näin: "1.6.2016 alkaen ilmoittautumiseen vaaditaan koko henkilötunnus. Merikappeli sijaitsee sotilasalueella ja jokaisella tulijalla tulee olla asianmukainen kulkulupa. - - Puuttuu julkinen liikenne"

Kommentit